Ajatusten myynti -valmennus

Mitä hyötyä?

Tämä valmennus tuo lisää ymmärrystä, arvostusta, kunnioitusta ja vaikuttamisen mahdollisuuksia ihmiskohtaamisiin.

Olipa kyse sitten myyntityöstä, asiakaspalvelusta, työyhteisön sisäisestä kommunikoinnista, asiakkaan tai sidosryhmän edustajan tapaamisesta tai mistä tahansa ihmiskohtaamisesta.

Osallistujat oppivat kartoittamaan toisen ihmisen aitoja tarpeita ja haluja ja paketoimaan oman viestinsä sellaiseen muotoon, että toisen on helppo olla samaa mieltä. Valmennuksen jälkeen ihmiskohtaamiset tuntuvat aidommilta, halua kuunnella ja auttaa toista kasvaa.

Osallistujat saavat valmennuksen jälkeen enemmän sitä mitä haluavat – omat ajatuksensa kuulluiksi, ymmärretyiksi ja ostetuiksi.

Mistä on kyse?

Erilainen myyntivalmennus, joka soveltuu niin myyntiuraansa aloitteleville myyjäntaimille kuin kaiken nähneille kehäketuillekin.

Valmennus antaa eväitä laadukkaisiin ihmiskohtaamisiin myös asiakaspalvelutyössä toimiville ja soveltuu erinomaisesti myös niille, jotka harjoittavat vaikkapa tuotemyyntiä perustyönsä ohessa.

Tämä on myös kommunikoinnin, ihmiskohtaamisten ja vaikuttamisen peruskurssi kaikille, jotka työskentelevät ihmisten parissa – sinun ei tarvitse olla myyjä osallistuaksesi.

Valmennus pureutuu ihmismielen toimintaan, erilaisten ihmisten välisen keskinäisen ymmärryksen lisäämiseen ja kommunikoinnin kehittämiseen.

Osallistujat oppivat ymmärtämään toisten ihmisten ainutlaatuista erilaisuutta syvällisellä tasolla ja hyödyntämään tätä ymmärtääkseen toisen todellisia tarpeita ja haluja.

Kun todella ymmärrät miten toinen kokee maailman, pystyt luontaisesti helpommin vaikuttamaan häneen.

Miten?

Voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

  1. 2 tunnin mittainen vaikuttava, innostava ja viihdyttävä puhujakeikka ajatusten myynnistä.  Tämän jälkeen ymmärrät kuuntelemisen ja aidon ymmärtämisen merkityksen aivan uudenlaisella tavalla, kommunikoit täsmällisemmin ja annat keskustelukumppanisi ostaa ajatuksesi. Jos olet myyjä niin myös ajankäyttösi myyntitapaamisissa tulee muuttumaan ja kauppaa syntyy enemmän ikään kuin itsestään. Kestoa voidaan muokata tarvittaessa. Puhujakeikan hinta on 1450 euroa (+alv).
  2. Räätälöity ajatusten myyntivalmennus. Orkesterisi tarpeiden pohjalta suunniteltu kokonaisuus, jonka jälkeen hyvät ajatukset ostetaan ja myynti rokkaa. Kartoitetaan tiimisi tarpeet ja kehityskohteet ja lähdetään rakentamaan myyntikäyräänne  kohti koillista!

Mitä muuta

Ajatusten myynti -valmennuksemme on todellakin erilainen myyntivalmennus. Sitä voisi kuvailla ymmärtämis- ja vaikuttamisvalmennukseksi.

Keskivertomyyjät hosuvat monesti myyntitapaamisen alkupäässä ja kiirehtivät closaamaan kauppaa. Kaupan päättämisyritykset saattavat sitten olla tyrkyttämistä, tuputtamista, painostamista – tai luovuttamista.

Tässä valmennuksessa panostetaan täysillä ihmiskohtaamisen alkuvaiheeseen. Kun toiselle tärkeät asiat ja todelliset tarpeet saadaan selville niin usein kauppa syntyy kuin itsestään.

Tärkeää on ymmärtää miten toinen asian  kokee, millainen uskomusjärjestelmä hänellä on ja miten asia kannattaa juuri hänelle esittää niin, että hänen on helppo ajatuksesi ostaa. Aito halu auttaa toista auttaa asiaa.

Jos myynnin lisäys tai muuten vaan tuloksekkaampi kommunikointi kiinnostaa, täytä heti yhteydenottolomake tai soita.

Muut valmennukset

Tutustu muihin valmennuksiin

Innostavaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta!

Ota yhteyttä